Green Garden House

Apartma sredi gozdov

Oddih med gozdovi.

Nastanitev Green Garden House se nahaja v mirnem kraju Padeški vrh, malo nad Zrečami in malo pod Roglo. Oblikovali smo ga z mislijo na tiste, ki obožujejo naravo, potrebujejo MIR, sprostitev in odklop od vsakodnevne rutine. Nastanitev se nahaja sredi gozda (čeprav lahko čez gozd že pokukamo k sosedom) in je namenjena vsakomur, ki ima rad prebujanje ob petju ptic in pogledu na “zeleno”.
 
Apartma sprejeme do 8 oseb. Na voljo sta 2 spalnici, ki sta opremljeni z vodnimi posteljami,  dodatno ležišče pa z vzmetnicami hotelske kvalitete. V nastanitvi vas pričaka tudi posteljnina. Za uporabo je na voljo popolnoma opremljena kuhinja s posodo, priborom in aparati (toaster, pečica, pomivalni stroj, indukcijska plošča, ledomat, zamrzovalnik, hladilnik…). Kopalnica ima walk in tuš kabino, brisače, sušilec za lase, toaletni papir. V dnevnem prostoru se nahaja velika sedežna garnitura, dodatno ležišče in tv z ravnim zaslonom. Apartma ima balkon s pogledom na vrt, gozd, lasten parkirni prostor, kabelsko tv, brezplačni internet. Hišo obdaja ogromno travnate površine, kjer lahko brezskrbno uživajo vaši otroci.
 
Nudi odlično popotniško izhodišče saj je Rogla oddaljena le 10 min vožnje z avtom, prav tako Zreče.  Možnosti kolesarjenja in pohodništva so neomejene, zato imate pri nas na voljo tudi najem električnih koles.

Termini

Več informacij

Galerija